Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

dilluns, 28 de febrer de 2011

CRÒNICA DE LA TROBADA TERESIANA

La Marta, en Sergi i l’Ana ens han fet un petit comentari de com van viure la Trobada Teresiana que vam fer els i les alumnes de sisè curs de les escoles  Teresianes sant Josep del barri de Gràcia a Barcelona i la nostra, Pare Enric d’Ossó del barri de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat que vam fer el dia 22 de febrer a la casa dels maristes a LLinars de Vallès.

-       Hola bona tarda em dic Marta i amb en Sergi i a l’Ana us explicarem l’experiència que hem viscut a la Trobada Teresiana que vam fer el passat dia 22 de febrer amb l’escola de Teresianes de Gràcia.

Comencem amb en Sergi:
-       Hola Sergi que t’ha semblat la Trobada Teresiana?
-       M’ha semblat molt interessant, perquè he tingut l’oportunitat de conèixer a nois i noies que com nosaltres estudien en una escola Teresiana. He tingut també la possibilitat de fer nous amics i amigues. També ha estat molt bé la celebració de l’Eucaristia amb unes cançons molt boniques que vam preparar abans a classe.

-       Seguim amb l’Ana: I tu que destacaries de la Trobada?
-       Per a mi ha estat molt divertit i també solidari, sobretot perquè ham hagut e conviure i fer activitats amb nois i noies de l’altre escola. Voldria destacar que al principi estàvem cada escola al seu costat, però a mesura que anava passant al matí i fèiem les activitats cada vegada ens ho anàvem passant millor tots junts, fins i tot a la celebració de l’Eucaristia estàvem molt barrejats.

-       Bé, doncs ja ho heu vist: els hi ha agradat molt!. A mi també em va agradar molt i m’ho vaig passar molt bé participant en les activitats esportives i per la convivència que vam tenir amb els nois i les noies de l’escola de Teresianes de Gràcia. M’agradaria repetir aquesta experiència!


Marta Martínez – Sergi Gallardo – Ana Torrejón

 Ara si voleu cliqueu sobre la imatge, us portarà al blog on hi trobareu algunes fotografies que vam fer, esperem que us agradin

 
Aquí teniu de dreta a esquerra, la Marta, en Sergi i l'Ana.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Curs 2017-18

Curs 2017-18

SOM UN EQUIP!

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral