Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

dimarts, 11 de setembre del 2012

PREPARATS.....PREPARADES?

Comença un nou curs escolar... Preparats... preparades? Les vacances han arribat a la fi i tornem a iniciar el nou curs amb noves energies i sobretot amb moltes ganes de treballar i aprendre coses noves. Hem iniciat un curs més alt! Com passa el temps...! Desitgem que la tornada al cole sigui satisfactòria per a tots i totes.
 
Queden enrere els dies de descans, aixecar-se tard, de migdiades, platja,...Ara ens toca reprendre l'hàbit d'aixecar-nos aviat i tornar a l'escola amb il·lusió i amb ganes i esforç de cada dia. La platja i la piscina es canvien per les aules i els pupitres.
 
Com heu vist la capçalera del blog ha canviat ara es diu :


 

que és el lema de pastoral de l'escola Teresiana per aquest curs 2012-13.
 
Aquest blog, com ja sabeu, és un espai d'informació, un espai per reforçar i ampliar els continguts que treballem a classe mitjançant activitats, jocs, vídeos, cançons, i també on hi tenen un lloc destacable els vostres treballs... sabeu que tots i totes hi podeu participar i apuntar-vos per rebre informacions. Ens espera un bon curs ple d'emoció, diversió i aprenentatge. SOM-HI!!!!

I per començar ben animats, aquí teniu un vídeo d'una cançó de David Guetta, "Without you" i la cançó de Terapia de Shock "Sense tu" de Polseres Vermelles. No les perdeu de vista!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral