Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

dissabte, 2 de febrer de 2013

Distintiu"Buena PrácTICa 2.0"


El nostre blog de cicle superior "Ens trobem.com" ha obtingut el distintiu de "Buenas Prácticas TIC 2.0" per part del Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado  del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.


Enllaç a la publicació del nostre projecteBuenas Prácticas 2.0 és la xarxa col·laborativa del professorat de l'Escola del s. XXI, i es gestiona des de l' Instituto Nacional de Tecnologias Educativas y de Formación del Professorado del Ministerio de Educación, a través d'un equip de coordinació amb un gran nombre de col·laboradors organitzats en diferents àrees o seccions, que entre altres objectius es proposa: Desenvolupar projectes de col·laboració escolar entre centres educatius de les diferents autonomies i països de la Comunitat Europea i també incorporar les TIC a la pràctica docent aplicant nous enfocaments metodològics i noves estratègies didàctiques.

I és per això que ens omple de satisfacció ja que des de ja fa uns anys anem treballant en el camp de les noves tecnologies. El nostre blog és fruit d'un treball coral entre professors i alumnes que a poc a poc ha anat creixent i ara s'ha consolidat com una eina d'aprenentatge i competencial. Esperem que aquesta concessió també ens ajudi a gaudir d'uns recursos materials i tecnològics per poder-lo no només mantenir si no anar ampliant el seu abast. Donar les gràcies a en Carlos Hurtado, alumne en pràctiques,  que ens ha ajudat filmant i editant el vídeo que il·lustra el projecte, realment una molt bona feina.


Moltes gràcies també als alumnes de segon d'ESO del Col·legi que van ser els primers en iniciar aquest projecte i que amb els seus escrits, dibuixos, treballs, presentacions, fotografies, col·laboracions ... van aportar contingut en els inicis del blog.


Moltes gràcies finalment a tots i a totes que ens heu donat la vostra confiança i que gràcies a ella hem anat alimentat la nostra motivació per a disposar d'unes eines que ens ajuden a la bonica tasca d'educar els nens i les nenes com tresor més preuat de la nostra societat, ajudant-los en la seva educació com a mitjà per transformar la societat i alhora preparar-los per actuar-hi amb valors com responsabilitat, justícia i llibertat, solidaritat i amor, amb il·lusió i esperança de fer un món millor.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Curs 2017-18

Curs 2017-18

SOM UN EQUIP!

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral