Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

dimarts, 16 de juny de 2015

50 ANYS DEL BARRI DE BELLVITGE


Aquests darrers dies coincidint amb la unitat de medi en la que estem estudiant l'Edat Contemporànea, li hem dedicat un temps al cinquantè aniversari de Bellvitge, el nostre barri.
Vam buscar informació, vam trobar uns vídeos de com es van construir els edificis, els moviments veïnals per millorar les condicions de vida, etc.
Per tenir una visió de primera mà vam convidar a diverses persones que ens parlessin de la seva experiència. Així doncs ens vam posar mans a l'obra i vam elaborar unes preguntes per fer a les persones que havíem convidat. Finalment el dia 10 de juny vam fer l'activitat i vam tenir l'oportunitat de parlar amb el sr. Jordi Arias (pare del Gerard), el sr. Antonio González (avi del Rubén), el sr. Sebastián González (avi del Carlos) i el sr. Miguel Miras (avi del Pau).
Ens van explicar coses interessants de quan ells van venir a viure a Bellvitge, com estava, què hi havia, què hi faltava,... va ser molt interessant i el temps ens va passar volant.
Volem agrair-los aquesta estona en la que ens han explicat les seves vivències. Aqui en teniu une fotos.També hem elaborat unes preguntes que hem anat fent als nostres avis i àvies, aquí en teniu una mostra:

Treball fet per la Laura i en José Miguel

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Curs 2017-18

Curs 2017-18

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral