Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

diumenge, 25 d’octubre de 2015

CONSELL DE NOIS I NOIES 2015- 2016

Un any més el Consell de Nois i Noies de L'Hospitalet s'ha posat en marxa un cop iniciat el curs i la nostra escola hi ha enviat aquest any unes noves conselleres que aquest curs són: Emma García, Andrea Aranda, Laura Herreros i Núria Segura. També hi assitiren en aquesta ocasió els consellers i conselleres que van ser escollits per ser-ne substituts, que són la Sara Gil, Valeria Carballar, Pablo Tapia i Marta Bergillos.

El passat dia 23 d'octubre van prendre possessió a la Sala de plens de l'Ajuntament, on l'Alcaldesa Núria Marin els hi donà les credencials i els encarregà la feina a fer durant tot el curs: dissenyar una "Bústia del Consell" que s'intal·larà a totes les biblioteques de la ciutat perquè els infant i joves de L'Hospitalet puguin dipositar-hi preguntes, reflexions, crítiques o felicitacions a la xarxa de bibliioteques de la ciutat.

Això es fa amb motiu de la declaració de l'any 2015 com a any de les biblioteques, tot coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya que va dissenyar Enugeni d'Ors.

Aquí us deixem unes fotografies i un tall de la notícia a LH Digital

1 comentaris:

  1. Andrea i Valeria . sortiu molt be a la foto soc marcela .

    ResponElimina

Curs 2017-18

Curs 2017-18

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral