Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

dilluns, 9 de maig del 2016

TREBALL COL·LABORATIU


El dia 22 d'abril vam realitzar un treball en el que els alumnes de cicle superior i de cicle inicial van compartir uns tallers
La idea fonamental és fer que els grans treguin sentiments en favor de nens/es més petits, fomentant d’aquesta manera la pròpia autonomia i l’estimació vers els altres. Treballar des de la responsabilitat amb il·lusió per a un mateix però, tanmateix, amb i per algú altre.


1ª- Els alumnes de Cicle Superior proposen fer als de Cicle Inicial una espasa de Sant Jordi.
Cada nen/a de Cicle Superior s’encarrega de la logística de la seva pròpia activitat (materials a portar i preparar, idees per a millorar ...).
Prèviament, a les respectives classes aquesta activitat s’ha preparat i motivat. En una sessió de plàstica els alumnes de Cicle Superior van fer la seva pròpia espasa. La idea era viure en primera persona aquesta activitat per tal de trobar solucions a possibles dificultats d’elaboració.
Un cop feta, en una sessió de tutoria es va reflexionar sobre l’activitat buscant solucions a les pròpies dificultats i, alhora, afegint idees per a millorar l’espasa i així oferir al nen/a de Cicle Inicial el millor treball possible.


L’hora d’esbarjo també és compartida. La idea és que aquest moment serveixi per enfortir les diferents relacions que ja s’han començat a establir.

2ª- Els alumnes de Cicle Inicial proposen fer als de Cicle Superior una rosa de Sant Jordi.
El material a emprar és plastilina i pals de fusta (tipus polo). De manera personal però col·laborativa van modelant per parelles la plastilina per anar donant forma als pètals que conformen la rosa. Un cop feta, es posa vernís per a donar més consistència i brillantor.


Aquí teniu el vídeo i fotografies de tota l'activitat.




IMATGES 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral