Labels

Amb la tecnologia de Blogger.

diumenge, 6 de maig del 2018

IMATGES DE LA TROBADA "AMICS DE JESÚS"

Dijous dia 3 de maig, els alumnes de cinquè vam realitzar la trobada "Amics de Jesús". Ens vam trobar a Llinars del Vallès amb les escoles de Tortosa, Tarragona, Vilanova, Gràcia i Ganduxer.

Ens va fer un bon dia, però ja quan s'acabava la trobada va ploure una mica.

Va ser molt divertit trobar-nos amb d'altres nens i nenes que també són d'escoles teresianes i compartim el mateix lema "Creiem EN tu, creem amb tu". 

Després d'esmorzar, per agafar forces, vam fer una dinàmica en la que ens vam reunir per grups i explicàvem les característiques de la nostra escola. Això sí amb un ambient festiu i ple de cançons.

Després, també per grups, vam fer una gimcana, fent diverses proves com la del macarró, tir a la canasta, la fotografia, crear figures amb el nostre cos,....

Seguidament vam anar a dinar, ja que amb tanta activitat teníem molta gana i mentrestant vam aprofitar per comprar algunes cosetes a la parada que van muntar per ajudar a FUNDEO.

Finalment, ens vam trobar novament tots junts i amb una bonica cançó ens vam acomiadar mica tristos per que s'acabava, però amb l'alegria d'haver fet un munt d'amics amb els que tenim uns amics en comú: Santa Teresa, el Pare Enric i sobretot Jesús

Aquí teniu algunes de les imatges d'aquest fabulós dia.




CLICA EN AQUESTA IMATGE I EN VEURÀS MÉS




  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

CALENDARI - AGENDA

 

Blogger news

santoral